Tilgængelighed

Tilgængelighed

Kom vær med!

Vi ønsker at Puppet Junior er en festival, hvor alle føler sig velkomne, og hvor det er nemt at deltage for så mange som muligt. Derfor er festivalen udendørs i byens rum, gratis, uden tilmelding og det kræver ikke særlig viden eller beklædning af være med.
Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har spørgsmål omkring jeres deltagelse!

For Kørestolsbrugere

Adgangen er forskellig på de forskellige spillesteder:
I Remiseparken er der handicaptoilet og belægningen er primært asfalt omkring forestillinger. Men der er også græs og grus typisk der hvor værkstederne er.
På Utterslev Torv er der desværre ikke handicaptoilet. Belægningen er primært græs på spillearealerne. Der er også steder med grus og asfalt i og omkring festival. 
I Kulbaneparken er der handicaptoilet. Belægningen er primært græs på spillearealerne. Der er også steder med grus og asfalt i og omkring festival. 
På Musiktorvet er handicaptoilet i Børnekulturhuset og belægningen er primært asfalt.

Sproglige barriere

Til forestillingerne Tyren Ferdinand, Trashhh!!!, Hathi og Dragerne fra Djursland samt til alle værkstederne er det ikke nødvendigt at forstå dansk for at få en stor oplevelse. 

Særlige behov

Da Puppet Junior foregår i det fri og i et uhøjtidelig format, er der gode muligheder for at trække sig, hvis det bliver nødvendigt. 

Forplejning

Der vil kun være mulighed for at købe forplejning til festivalen om søndagen på Musiktorvet.