Københavns dukketeaterfestival for børn – Puppet Junior er en udendørs dukketeaterfestival for børn og deres voksne som afvikles hvert 2. år. Festivalen finder sted næste gang d. 11., 12., 13. og 14. juni 2020 i fire bydele i København; Nørrebro, Bispebjerg, Brønshøj og Amager.

Puppet Junior er drevet af vores kærlighed til dukker, under tre hovedformål:
→ Professionelt dukketeater i Byens rum: Vi præsenterer professionelt dukketeater for børnene i deres egne byrum. Vi ønsker at udforske og skabe liv i Københavns mange byrum.
→ Kunstnerisk frirum: Vi skaber et frirum hvor alt kan ske i interaktionen mellem dukker og børn og deres voksne. Der skal være plads til mødet med kunsten, refleksion og børnenes aktive deltagelse.
→ Netværk: Vi ønsker at styrke netværket omkring dukketeater, herunder at inspirere professionelle teatre til at skabe flere udendørs dukkeforestillinger, samt samarbejde med Københavns små børneteatre og de bemandede legepladser, der giver en enestående mulighed for at møde børnene hvor de er.

Følg os på facebook.

Puppet Junior er arrangeret af:

Børnekulturhus Amar’/Kultur Syd, kontakt Søs Nielsen på vniels@kk.dk
Børnekulturhuset Sokkelundlille/Kultur N, kontakt Conni Humeniuk på connic@kk.dk
Osramhuset/Kultur N, Kontakt Marie Blædel Larsen på y72i@kk.dk
Kulturhuset Pilegården / Kultur N, kontakt Mette Bøgelund Lerstrup Larsen på metteb@kk.dk

Puppet Junior samarbejder med børneteaterfestivalen i Horsens, Spring Festivalen, Passage Festivalen, Scene N, CPH Volunteers, De bemandede Legepladser i København & BUF/Åben Dagtilbud.

Puppet Junior blev i 2018 er støttet af

Amager Øst Lokaludvalg
Amager Vest Lokaludvalg
Nørrebro Lokaludvalg
Bispebjerg Lokaludvalg
Københavns Kommunes Kultur og Fritidsforvaltning
Festivalen samarbejdede med Cph Volunteers, Scene N og De Bemandede Legepladser