Historien om fliserne og de vilde planter – del 1

Vil I være med til et sjovt og anderledes værksted med en professionel kunstner og deltage i Københavns dukketeaterfestival Puppet Junior i juni 2020?

Dukkeværkstedet foregår i institutionen i de 4 bydele som optakt til festivalen (del 1) og efterfølgende er der medspilsteater på selve festivaldagen (del 2):

  • Nørrebro 28. maj (del 1) + 11. juni (del 2)
  • Bispebjerg 27. maj (del 1) + 12. juni (del 2)
  • Brønshøj 20. maj (del 1) + evt. 13. juni (del 2)
  • Amager 29. maj (del 1) + evt 14. juni (del 2)

Del 1: i børnehaven (max. 20 børn)

I får besøg af historiefortæller og dukkespiller Dorte Abrahamsen fra teatret “Flyvende Prinsesse”. Dorte bygger sammen med børnene (og med hjælp fra alle voksne) forskellige dukker, der skal være med i historien f.eks.: blomster, buske, træer, bier m.fl.

Foruden dukkebygningen laves små dramatiserede øvelser hvor dukkerne danser, gror og visner, som planter jo gør det … Til det fortælles historien om ”Fliserne og de vilde planter”, og børnenes dukker fortælles ind i historien. Desuden lærer børn og dukker at synge/spille Plantesangen.

Workshoppen varer ca. 2 – 2,5 time.

Del 2: på festivalen

I kommer og deltager i festivalen sammen med Dorte Abrahamsen. Hun fortæller historien om ”Fliserne og De Vilde planter”. Det hele styres af Dorte Abrahamsen som sammen med børnene (der alle har deres dukker med) synger deres sang og spiller historien med deres dukker.

Puppet Junior byder desuden på andre forestillinger og værksteder som det vil være sjovt for børnene at deltage i. I kan invitere forældre og venner til at komme og opleve børnene optræde.

I vil spille på et aftalt tidspunkt på festivaldagen.

Sådan tilmelder I Jer

  • Nørrebro kontakt Marie Blædel på 2911 3089 / Y72i@kk.dk
  • Bisbebjerg Kontakt Conni Humeniuk på 2324 9214 / connic@kk.dk
  • Brønshøj kontakt Mette Bøgelund Lerstrup Larsen på 2715 6843 / metteb@kk.dk
  • Amager kontakt Søs Vibeke Nielsen på vniels@kk.dk

Historien om fliserne og de vilde planter

Mellem høje huse, ved siden af en P-plads, bagved et hegn og nogen skraldespande findes en lille verden. Her er vilde blomster, græs og små buske. Bierne summer, mariehøner kravler og regnormene hygger sig nede i jorden. Men en dag kommer en dame med en trillebør…. Fuld af fliser…. ”Nu skal her være pænt! Væk med ukrudtet!” Men det vil planterne ikke finde sig i….

Børne og Ungeforvaltningen Københavns Kommune finansierer denne del af Puppet Junior 2020