På BIBLIOTEKET kan man som optakt til festivalen opleve Dansk Rakkerpaks særlige dukkehus med mekaniske dukker styret af små computere.

6. juni – 20. juni kan du opleve ”Alene” – en installation af Christian Q. Clausen fra Dansk Rakkerpak. Kig ind i huset og oplev en lille forestilling, fortalt med dukker, der er styret af små computere. Fra 3 år. Kan opleves på BIBLIOTEKET på Rentemestervej 76, lidt længere nede af gaden fra Sokkelundlille.

Et byhus er rammen om fire små historier, som handler om de tanker og fantasier, der let opstår, når man ligger alene i sin seng. Historiernes udgangspunkt er fire børn, der tidligere på dagen har fundet en død skarv. Vi følger hvert barn ind i deres fantasi og ser hvordan de forholder sig til oplevelsen. Det bliver fire forskellige og overraskende historier, både de realistiske og de eventyrlige. De medvirkende er mekaniske dukker styret af små computere. Forestillingen ses enkeltvis eller ifølge med en ven eller en voksen. Den kan ses flere gange i træk og giver en mulighed for at opleve teatret på egne præmisser og bruge nøjagtigt så lang tid, som man synes er nødvendigt.

Producent: Dansk Rakkerpak Se mere
Komponist: Torben Snekkestad
Dramatiker, forfatter: Line Mørkeby
Scenograf: Christian Q Clausen

plakat Alene